Over

Mijn naam is Joost Hiep, tevens de werker achter HiepsMeubelen.
Ik ben een jonge man wiens interesse en expertise ligt in het creëren, bewerken en modelleren van houtproducten. 
Hetgeen mij onderscheidt, is dat ik niet enkel een ‘opdracht’ zie, maar ook een ‘uitdaging’.
Ik blijf mezelf ontwikkelen door het opdoen van nieuwe ervaringen en het aangaan van nieuwe contacten. Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van mijn netwerk, alwaar ik mijn kennis deel en opdoe. Niet enkel voor een opdracht of uitdaging, maar ook voor het verbreden van uw sociale netwerk, kunt u dus bij mij terecht. 
Men ziet mij als een verbinder, die goed is in zijn vak. Ik ben leergierig, oplossingsgericht, punctueel, ondernemend en afspraken trouw, wat mij onder meer onderscheidt van andere werkers. Op mijn website ziet u diverse projecten, waar ik zelf aan gewerkt heb (al dan niet) in combinatie met de expertise vanuit mijn netwerk. 

In het jaar 2022 heb ik de opleiding tot meubelmaker afgerond. Gedurende vier jaar heb ik diverse technieken en inzichten aangeleerd gekregen, welke ik eigen gemaakt heb en kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. 
Gedurende deze opleiding heb ik stage gelopen op verschillende plekken, met ieder hun eigen specialiteiten. Zo ben ik begonnen bij Pascal Koster Interieurbouw, waarna ik mijn opgedane kennis heb mogen toepassen bij Feadship Royal Van Lent. Tot slot heb ik veel werkplezier mogen ervaren bij Onbeperkt Houtlaar te Nieuw-Vennep.
Niet alleen heb ik bij bovengenoemden mijn netwerk kunnen vergroten; ook heb ik de verschillende kanten van het vak mogen leren, wat mij maakt tot een complete meubelmaker.
Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel kennis te vergaren is, dus indien u een uitdaging voor mij heeft, dan hoor ik dat graag!